انا النهارده جايبلكو طريقة عمل النجرسكو
أولا المكونات:مكرونه شرايط-صدور فراخ مكعبات-زيتون اسود-جبنه مبشوره-بشاميل خفيف
أولا هنسلق الفراخ وهنقطعها مكعبات
وكمان هنسلق المكرونه
ثم ضعى نصف المكرونه فى صينيه مدهونه وضعى فوقها بعض البشاميل
ضعى فوقها مكعبات الفراخ ثم شرائح الزيتون الأسود
ثم ضعى باقى المكرونه ثم الجبنه المبشوره والبشاميل الخفيف
ثم ضعى الصينيه فى الفرن لمدة تتراوح بين 10-15 دقيقه
وده شكلها بعد ما خرجت من الفرن
وبالهنا والشفاء
يارب تعجبكو
أولا المكونات:مكرونه شرايط-صدور فراخ مكعبات-زيتون اسود-جبنه مبشوره-بشاميل خفيف
أولا هنسلق الفراخ وهنقطعها مكعبات
وكمان هنسلق المكرونه
ثم ضعى نصف المكرونه فى صينيه مدهونه وضعى فوقها بعض البشاميل
ضعى فوقها مكعبات الفراخ ثم شرائح الزيتون الأسود
ثم ضعى باقى المكرونه ثم الجبنه المبشوره والبشاميل الخفيف
ثم ضعى الصينيه فى الفرن لمدة تتراوح بين 10-15 دقيقه
وده شكلها بعد ما خرجت من الفرن
وبالهنا والشفاء
يارب تعجبكو